TULIP INN MEERKERK

Tulip Inn Meerkerk
Welkom bij Tulip Inn Meerkerk Dit moderne 3-sterren

Tulip Inn biedt een ideale tussenstop vlakbij snelweg A27 van Breda naar Utrecht. Het is gelegen in een rustige landelijke omgeving, op slechts 2 km van het stadscentrum van Meerkerk. Of u nu geniet van een weekendje weg of op zakenreis bent, dit gunstig gelegen zakenhotel biedt de perfecte uitvalsbasis om regio Rivierenland te verkennen. Tijdens uw verblijf in Tulip Inn Meerkerk kunt u een bezoek maken aan Kinderdijk met zijn authentieke windmolens, onderdeel van het Werelderfgoed van UNESCO; ontdek de middeleeuwse stad Gorinchem of ontspan op een kalme boottocht.

Het hotel Tulip Inn Meerkerk is Green Key gecertificeerd en biedt gasten 64 comfortabele en goed ingerichte Standard en Superior kamers met een volledige en suite faciliteiten. Al onze kamers zijn mooi ingericht en bieden werkelijk waar voor uw geld. Elke kamer beschikt over een ruime schrijftafel, mogelijkheden om thee en koffie te zetten en een flatscreen TV met internationale kanalen om uw verblijf comfortabel te maken.

Ideaal voor zakenreizigers, toeristen en groepen. Dit gastvrije hotel biedt ook 6 modulaire en te combineren vergaderzalen, gratis parkeergelegenheid met oplaadpunten voor elektrische auto's, gratis wifi, een Starbucks café, een tafelservice restaurant en een selfservice restaurant. Iedere ochtend wordt een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd in het restaurant.

Voor uw gemak en uw veiligheid, is de receptie van Tulip Inn Meerkerk de klok rond open. Ons toegewijde en vriendelijke team heet u van harte welkom en zal er alles aan doen om te helpen uw verblijf bij ons zo zorgeloos en ontspannen mogelijk te maken.

Indien u geniet van buitenactiviteiten en fietsen of wandelen houdt, is er een aangenaam en makkelijk jaagpad dat langs de rivier De Linge loopt en langs typische dorpjes komt. Het is een aangename wandeling van 30 minuten van het hotel naar Meerkerk, een levendig stadje met een aantal winkels en een warenhuis. Wij helpen u graag met het huren van een fiets en kunnen u voorzien van kaarten met fietsroutes.

Bent u op zoek naar een hotel tegen een betaalbare prijs in het centrum van Nederland? Reserveer nu en geniet van gereduceerde tarieven.

Vind alle special aanbiedingen op de website van het Tulip Inn Meerkerk!

Gebruik de toepassing HotelForYou en reserveer met uw iPhone, BlackBerry of Android.

Vind andere Tulip Inn-Hotels in Nederland .

Hotelinformatie

Tulip Inn Meerkerk is een 3-sterren hotel en biedt 64 ruime kamers. Het hotel biedt 6 multifunctionele conferentiezalen die geschikt zijn voor zakelijke en recreatieve bijeenkomsten. Het gehele hotel is voorzien van gratis wifi.

Tulip Inn Meerkerk is gecertificeerd door de organisatie Green Key. Het hotel werd onderscheiden met het "Green Key Gold" certificaat voor de inspanningen op het vlak van duurzaamheid. Voor meer informatie over duurzaamheid: http://www.green-key.org